AvaliaçÔes de Toms Ribs Lelystad

AvaliaçÔes recentes

5.0
Jason
Ontem

Lekker ribs

Anoniem
17 março 2023
Hetty Langefeld
10 março 2023

Eten was lekker alleen jammer dat er een bakje met chilisaus was leeg gelopen in de tas.

Nathalie Winkel
9 março 2023

Lekker eten en duidelijke informatie omtrent moment van levering

Beems
9 março 2023

Helemaal perfect! Bezorgtijd van de app klopte niet, bezorger was 30 minuten eerder.... ;-)

Rob
5 março 2023

Ribs heerlijk. Gepofte aard en Cole sla erg klein, zeker voor de prijs

jautze
4 março 2023

Vlees was super mals echt heel lekker

Edwin
2 março 2023

This was my second order, happy both times.

Geertruida
23 fevereiro 2023

Heerlijk. Wat een smaakvolle/malse ribs. Loaded pork fried ook heerijk.

Martin
22 fevereiro 2023

Eten kwam koud aan. Gewoon weg gegooid

Bram
16 fevereiro 2023

Wij hebben nu drie keer besteld in korte tijd (binnen twee weken). Er is geen consistentie bij de ribs. De laatste keer waren ze niet mals en droog. Het zou erg fijn zijn als ze elke keer aankomen op dezelfde wijze. Jullie hebben echt iets unieks als je het echt op kolen doet en als ze in de saus zitten en mals zijn. dit probleem ontstaat bijna overal en dat is waar het vaak misgaat voor terugkerende zaken.

Ron
15 fevereiro 2023

Zoals gewoonlijk: perfect!!!!!

Marieke
12 fevereiro 2023
Marianne Harm
11 fevereiro 2023

De spareribs waren heerlijk!!😋Mijn complimenten.Misten alleen de knoflooksaus wat ik besteld had.....jammer

Serge
7 fevereiro 2023

Wellicht meer soorten side Dishes aanbieden

Bart
29 janeiro 2023

Het was zoals elke keer, weer heerijk!!

Burny
27 janeiro 2023

Wat een heerlijke ribs!!! Ik bleef er maar van eten en ze waren zo mals, t vlees viel er zo vanaf! En de spicy waren lekker pittig. T was onze eerste kennismaking maar we gaan absoluut vaker bestellen! De aardappel en salade waren ook prima. Snelle bezorging, fijn ook dat je hiervan op de hoogte wordt gehouden.

Theo van Leeuwen
22 janeiro 2023

Heerlijke spareribs lekker mals

Neill
22 janeiro 2023

Erg snel, erg lekker. Echte rooksmaak...bijzonder đŸ‘đŸ»

Langelaar
21 janeiro 2023

Jammer dat de bestelling half uur te laat was , salade vond ik t zuur ,ipv azijn zou ik mayonaise doen maar is mijn mening, de ribs waren perfect

Ferdi
20 janeiro 2023

Heerlijke spareribs. Snelle bezorging

Ron
19 janeiro 2023

Was heerlijk. Ga zo door!!!

Anoniem
16 janeiro 2023

Heerlijke rooksmaak aan het vlees. Ik had de sweet and sticky ribs. Ze waren heerlijk!! Vlees viel zo van het bot.

ML
14 janeiro 2023

Spareribs waren echt top. Super goede smaak, vlees viel al van het bot als je ernaar keek. Sides waren matig. Bezorging op tijd!

Hemmo Bakker
8 janeiro 2023

ik zou er graag een stokbroodje bij willen met kruiden boter

Theo van Leeuwen
6 janeiro 2023

Spare ribs waren super!

Hans
6 janeiro 2023

Nog nooit zulke malse spareribs gehad, valt gewoon van het bot af. Spicy is goed te doen.

Sabina
6 janeiro 2023

Smaakte zeer goed. Beter als spareribs expres. En was sneller geleverd dan dat ze zeiden.

Ron
5 janeiro 2023

Top. Ik bestel zeker weer

Joyce
4 janeiro 2023

Heeerlijk! Loaded fries mochten iets knapperiger. Verder heerlijk gegeten.

Dirk
4 janeiro 2023

Ribs voor 2 personen a 950 gr. Smaak was echt goed.! Lekker !! Maar deze hoeveelheid is eigenlijk.voor 1 persoon en dan is de prijs te hoog in verhouding tot de hoeveelheid..

Rob
30 dezembro 2022

Prima ribs. De loaded fries waren genoeg voor een weeshuis.

Karol Habryka
29 dezembro 2022
Jan en Sandra
28 dezembro 2022

Nadat we goede berichten hadden gehoord over de ribs hebben we deze zelf ook besteld. Ze smaakten heerlijk, het vlees was goed gaar en op juiste temperatuur. De bezorging was super.

Chantal
23 dezembro 2022

Was super lekker. Goeie ribs Tip idd een kruiden stokbroodje maakt het af

Amanda van eeden
15 dezembro 2022

Eeten was snel bezorgd en was erg lekker.

Bakker
12 dezembro 2022

Heerlijk gegeten de beste van lelystad. Misschien nog een stokbroodje met kruiden boter er bij om het compleet te maken.

Slingerland
10 dezembro 2022

Ribs met goede smaak en prima gegaard, boterzacht. Assortiment ietwat uitbreiden misschien met stokbrood en kruidenboter?

Jess
10 dezembro 2022

Spareribs was goed botjes kwamen er zo uit. Maar voor Spice vond ik persoonlijk niet Spicy. En sticky sweet was niet stick en was kruidig met zoete ondertoon maar zoet nee. Voldeed niet aan de verwachting. Verders wel goed gegeten goeie porties

Ronald Houweling
8 dezembro 2022

De Ribs waren prima, mooi vlees, goede smaak. Helaas waren het niet de Sticky honey zoals besteld maar de originals (denken wij) Het eten was niet warm genoeg, teveel afgekoeld dus. Een mixed ervaring dus, goed eten maar niet helemaal goed afgeleverd.

Gerard
3 dezembro 2022

Eten erg lekker, alleen was het niet echt warm meer.

Maudy Hirs
3 dezembro 2022

Ik had alleen geen gratis sla. Was mijn eerste bestelling. Maar die had ik waarschijnlijk aan moeten vinken. Had ik niet gedaan. Maar de sausjes zijn niet toereikend voor het portie. Je moet dan echt 2 sausjes bestellen. Eigenlijk horen die er standaard bij.

Gijs
2 dezembro 2022

Top ribs! Meer dan voldoende vlees, mals, perfect gerookt en gemarineerd. Spicy is een aanrader.

Saskia
2 dezembro 2022

De spareribs waren weer top! Super van smaak en heerlijk mals! Op naar de volgende bestelling.. đŸ‘đŸ»đŸ˜€

Debbie snellenburg
2 dezembro 2022

Super lekker en meer als voldoende :-) Misschien een idee iets van zoals een frikandel toe te voegen voor kleine kinderen

Beems
2 dezembro 2022

Echt heel jammer dat de kwaliteit zo varieert. Nu 5 keer besteld, 2 x van excellente kwaliteit, 3 x keer mwha. Jammer ook dat er geen gewone patat besteld kan worden. En als dat wel kan.... niet afsluiten (in een bakje met deksel) want dan wordt die slap! Dit graag serieuzer nemen, jullie kunnen de beste in de Nederland zijn, ga daarvoor! Onze volgende bestelling zal nu wat langer duren. :-(

Ellen HubertsGeluk
26 novembro 2022

super lekker en hele aardige bezorger. Zou graag de mogelijkheid hebben om fooi bij de afrekening te geven .

Bakmeijer
26 novembro 2022

Heerlijk van smaak. Top service en snel bezorgd!!

Beems
25 novembro 2022

Dit was de 4e bestelling en deze keer waren de spareribs zoals de 1e bestelling. Super mals, sappig, smaakvol en zo los van het bot. Probeer de kwaliteit constant te houden!

Roger
23 novembro 2022

Super goed service

stan
21 novembro 2022

super lekkere wings. smaak van de kolen grill is ook erg lekker. ook super mals vlees, valt bijna van het bot af

Anoniem
20 novembro 2022

Super lekkere spareribs. Heerlijke rooksmaak er aan. Ook valt het meteen van het bot. Echt een aanrader!

P
13 novembro 2022
Anne
12 novembro 2022

Verrast door de sappige ribs, spicy en smokey bbq gekozen, zat lekkere grill smaak aan, kwam met gratis koolsla. Kip lekker en sappig, en maiskolf lekker gegrild. Is een lekkere aanrader, tot de volgende bestelling!

Zoë
9 novembro 2022

Super lekkere spare Ribs zeker een aanrader!!

Magda
5 novembro 2022
Caroline Uilenburg
5 novembro 2022

Wauw wat een heerlijke spicy spareribs, vlees valt zo van het bot af! Heerlijke grill smaak zit eraan, echt top! Een aanrader!

Saskia
4 novembro 2022

Vandaag spare ribs sweet en spicy besteld, de spare ribs waren zoals eerder weer echt super mals en heeeeel erg lekker bereid, complimenten voor Toms Ribs. Wij kijken alweer uit naar de volgende keer!

Men
4 novembro 2022

Het waren echt super lekkere ribs, en de load fries waren ook super lekker. Aanrader. Topper in Lelystad!

Gre van der Velden
3 novembro 2022

Smaken waren heerlijk, helaas was de Mac and Cheese bijna koud

Jeffrey
2 novembro 2022

Buur Man vind ze lekker meschien vrijdag weer een bestelling

Soraya
29 outubro 2022

Vlees viel er vanaf TE HEERLIJK!!! de patat met bacon en kaas was echt kapot lekker!!! Enorme snelle levering

Tommy Potocco
25 outubro 2022

Ribs en kip top ik zou de frites gewoon maken basic, maar zeker een aanwinst, chapeau

Boris
20 outubro 2022

Super mals, vlees valt van het bot! Zeer goede smaak en wij gaan hier zeer zeker terug komen!😍

Emile
20 outubro 2022

Echt lekker gegeten. Telefonisch besproken of we ook gewoon patat konden krijgen, ipv baconchees erover. Dan moesten we dat aangeven online bij het bestellen onder gepofte aardappelen. Echter kregen we uiteindelijk toch de patat met bacon en chees, dat was wel jammer. Maar zeker bestel de volgende ribs hier weer. En geloof dat het met die patat dan wel goed komt! Tnks

Mark Gerstmeijer
20 outubro 2022

We hadden chicken wings en spare ribs besteld en beide waren perfect, het vlees was mals en viel letterlijk van het bot. De smaak was lekker, je proefde de.bbq. zeker een herhaling waard. Oja, we kregen de Mac en cheese erbij en ook deze was heerlijk!

Wilco
15 outubro 2022

Wat ons betreft de lekkerste spareribs en saté in de omgeving. De houtskoolgrill geeft het vlees een heerlijke smaak en maakt het vlees heerlijk mals. Een echte aanrader!

Graciela
8 outubro 2022

Mooi optijd bezorgd. Eten was heerlijk kippenvleugels heerlijk zacht je kan de botten er zo uit trekken. Spareribs ook super zacht! Zeker een aanrader.