Avaliações de Toms Ribs Lelystad

Avaliações recentes

5.0
Gerrit van Barneveld
10 julho 2024

Zoals altijd zeer goed, kortom Top!

Crista
9 julho 2024

Lekker vlees, goed warm. Klein half uur laten ean gevraagd, maar eten maakte goed

Klein
9 julho 2024

De spareribs waren erg lekker, de patat had wat krokanter en warmer gemogen

Bianca de Groot
29 junho 2024

Het kwam een half uurtje later, maar de Spare ribs maakte dat ruimschoots goed. Zo lekker, vlees viel gewoon van bot af. Echt een aanrader

De Jager
22 junho 2024

Half uur te laat dat kan gebeuren, bellen dat het er aankomt ook prima. Maar dan ook nog 15 minuten wachten en een niet complete bestelling krijgen is waardeloos

Gerrit van Barneveld
14 junho 2024

Zoals altijd Top

Cindy
7 junho 2024

Bestelling zou na een uur bezorgd worden, na anderhalf uur hebben we gebeld , uiteindelijk na 2 uur het eten gehad.

Cindy
1 junho 2024
Henk
26 maio 2024

De spare ribs zijn boter mals bot valt er van af heerlijk. Bezorging was er eerser dan bedoeld maar dat heeft de pret niet verpest. Ga zeker vaker hier wat bestellen ben benieuwd hoe de rest van het eten is.

Diana Krijnen
15 maio 2024

Was weer heerlijk👍

J
7 maio 2024

Zeer lekker, tweede keer dat we hier besteld hebben en gaan dat zeker weer doen.

Marin van Beusichem
2 maio 2024

Kregen een mail om 17.20 uur dat de bezorger onderweg was maar om 18.00 uur werd er pas geleverd (40 MINUTEN onderweg ) .De patat was koud en slap. Het vlees was wel okay

Peter
29 abril 2024

Om 19.15 eten besteld en om 20.20 zou het geleverd worden. Om 20.35 werd ik gebeld dat het druk was en de koerier 10 min later zou vertrekken, ik had mijn eten Om 21.00 uur. Het eten was op zich goed maar de levering duurde veel te lang, bijna 2 uur.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erika
15 abril 2024
Rene
14 abril 2024

Spareribs waren oké. Patat was lauw en niet krokant. Cola Zero, die bij het menu hoort, zat er niet bij. Snelle levering en vriendelijk personeel.

HP
10 abril 2024

Het eten was lekker. Op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorgster. Net zo duur als McD, maar veel beter. Een aanrader!

Paul
6 abril 2024

Lekker, maar erg kleine burgers voor heel veel geld

Cleo van eck
2 abril 2024

Het eten was heerlijk echt voor herhaling vatbaar super

Niels
29 março 2024

De ribs bbq waren super mals en goed van smaak Alleen we vonden de ribs sweet beetje droog vonden we wel erg jammer

Gerrit van Barneveld
28 março 2024

Heerlijk eten, keurig op tijd bezorgd en alles goed op temperatuur. Top, ga zo door!

Annemiek
22 março 2024

Op de bezorgtijd ook bezorgd,super lekkere en malse zoete ribs. Ze waren perfect gaar. De loaded fries hadden wat knapperiger gemogen maar waren goed te eten

Hempie
20 março 2024

bestelling op juiste tijd bezorgt en het was weer verrukkelijk. Tot de volgende keer.

Martijn van iersel
18 março 2024

Bestelling was veel sneller bezorgd dat de geschatte bezorgtijd. Super. Lekkere hamburger!

Ano
3 fevereiro 2024

Heerlijke ribs. Goed rokerig en mals.

Harm Smit
1 fevereiro 2024

Alles lekker warm en super bereid. Bovendien de bezorging op tijd.

Indra Meier
15 janeiro 2024

Wij hebben de spare ribs opgehaald heerlijk van smaak smokey bbq . Onze nieuwe favoriet.

Rishma
1 janeiro 2024

Heeerlijke spareribs en de Toms burger viel ook in de smaak!

Joost
31 dezembro 2023

Goed vlees, goed gaar en lekker mals. We hadden de spicy besteld en dat smaakte laf. Misschien hebben we per ongeluk de normale gekregen? Advies na bellen was om in de opmerkingen aan te geven dat het echt wel spicy moest zijn. Dit is zo contra-intuïtief, waar is anders het keuzevakje voor?

Michiel
10 dezembro 2023

Zondagavond, dus even wachttijd, maar erg fijn dat we even werden gebeld met indicatie van bezorgtijd. Eten smaakte prima, maar wellicht nog even bedenken hoe het een tikkeltje warmer geleverd kan worden. Friet was deels wat slap, is vast ook iets op te verzinnen. We gaan hier zeker vaker bestellen :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dijkie
7 dezembro 2023

Echt een aanrader ... de spareribs waren goed bereid

Beems
7 novembro 2023
Aart
25 outubro 2023

Net als alle andere keren, ook nu weer heerlijke spareribs .

Ferisha
20 outubro 2023

Voor de tweede keer een bestelling geplaatst voor de fish burger en wederom uiterst tevreden! De burgers kwamen warm aan en smaakten uitstekend!

Kees de jong
24 setembro 2023

Ondanks een heldere beschrijving waar ons woonhuis staat, trof ik de bezorger dwalend op de parkeerplaats van de camping aan. Misschien de bezorgers erop attenderen de opmerking op het bestelformulier te lezen ipv onvoorbereid op pad te gaan.

Hans Brouwer
25 agosto 2023
Brul
11 agosto 2023

Sparibs besteld met knoflook saus. Alleen zat de knoflook saus er niet bij..

Rob
23 julho 2023

Spareribs super. Bijgerechten in verhouding re duur en te weinig voor die prijs. Staat niet in verhouding volgende keer alleen ribs.

Timo
21 julho 2023
kenneth
30 junho 2023

Heeeeerlijk

Bot
24 junho 2023

Het eten was heerlijk! De spareribs waren precies goed gegaard, de saus was heerlijk en de portie was voldoende. De loaded fries was ook erg lekker. Zeker bestellen we nog eens. Een aanrader!

TKorper
24 junho 2023

Was super heerlijk, heeft me verwachtingen overstegen de hamburger en ribs waren zeer goed. Kom zeker terug.

Aart
24 junho 2023

Net als voorgaande keren waren de spareribs weer heerlijk!

E
20 junho 2023
Mammavan2
10 junho 2023

Zoals altijd keurig op tijd ,eten goed heet (net als het weer😂) heerlijk gegeten en de bezorger was Top. Tot snel

Niels
17 maio 2023

Super lekker

Erwin
5 maio 2023

Dit was de eerst keer en zeker voor herhaling vatbaar. Het eten was lekker en stipt op tijd! Wij wonen een paar honderd meter bij Toms vandaan. Erg fijn dat ze ook bezorgen want niet elk restaurant bezorgd hier omdat we dus aan de rand van de stad wonen.

Ferisha
28 abril 2023

Mijn collega's en ik hebben genoten van het eten en is voor herhaling vatbaar! Ikzelf had de fish burger besteld. Nu ik die van jullie heb gegeten hoef ik geen ander meer! Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Top eten!

Senna
21 abril 2023

Smaakt echt erg lekker 👍🏻

Monique van Kollenburg
16 abril 2023

De spareribs waren heerlijk met zo een heerlijke bbq-smaak, zeker een aanwinst voor Lelystad #Tomsribs

Aart
11 abril 2023

Net als de vorige keer waren ook nu weer de spareribs voortreffelijk, met mooie grote gepofte aardappelen.

Fam Schmitz
10 abril 2023

Super lecker!

Danny van Kampen
1 abril 2023

Al eerder besteld bij Tom's Ribs en de smaak en kwaliteit is super. Altijd voor herhaling vatbaar.

Marjolein
31 março 2023

Het eten was goed van smaak. Alleen erg jammer dat het koud was.

Anabel
30 março 2023

Wat een heerlijke spicy ribs! De rooksmaak zat er goed in. Ook de loaded fries met truffelmayo en parmezaan was erg lekker. Vriendelijke bezorger!

Caroline
26 março 2023

De hamburger wat top van smaak alleen hadden wij ze iets groter verwacht. De loaded patat had iets langer in de frituur gemogen maar de smaak was lekker

Jason
25 março 2023

Lekker ribs

Anoniem
17 março 2023
Hetty Langefeld
10 março 2023

Eten was lekker alleen jammer dat er een bakje met chilisaus was leeg gelopen in de tas.

Nathalie Winkel
9 março 2023

Lekker eten en duidelijke informatie omtrent moment van levering

Beems
9 março 2023

Helemaal perfect! Bezorgtijd van de app klopte niet, bezorger was 30 minuten eerder.... ;-)

Rob
5 março 2023

Ribs heerlijk. Gepofte aard en Cole sla erg klein, zeker voor de prijs

jautze
4 março 2023

Vlees was super mals echt heel lekker

Edwin
2 março 2023

This was my second order, happy both times.

Geertruida
23 fevereiro 2023

Heerlijk. Wat een smaakvolle/malse ribs. Loaded pork fried ook heerijk.

Martin
22 fevereiro 2023

Eten kwam koud aan. Gewoon weg gegooid

Bram
16 fevereiro 2023

Wij hebben nu drie keer besteld in korte tijd (binnen twee weken). Er is geen consistentie bij de ribs. De laatste keer waren ze niet mals en droog. Het zou erg fijn zijn als ze elke keer aankomen op dezelfde wijze. Jullie hebben echt iets unieks als je het echt op kolen doet en als ze in de saus zitten en mals zijn. dit probleem ontstaat bijna overal en dat is waar het vaak misgaat voor terugkerende zaken.

Ron
15 fevereiro 2023

Zoals gewoonlijk: perfect!!!!!

Marieke
12 fevereiro 2023
Marianne Harm
11 fevereiro 2023

De spareribs waren heerlijk!!😋Mijn complimenten.Misten alleen de knoflooksaus wat ik besteld had.....jammer

Serge
7 fevereiro 2023

Wellicht meer soorten side Dishes aanbieden

Bart
29 janeiro 2023

Het was zoals elke keer, weer heerijk!!

Burny
27 janeiro 2023

Wat een heerlijke ribs!!! Ik bleef er maar van eten en ze waren zo mals, t vlees viel er zo vanaf! En de spicy waren lekker pittig. T was onze eerste kennismaking maar we gaan absoluut vaker bestellen! De aardappel en salade waren ook prima. Snelle bezorging, fijn ook dat je hiervan op de hoogte wordt gehouden.

Theo van Leeuwen
22 janeiro 2023

Heerlijke spareribs lekker mals

Neill
22 janeiro 2023

Erg snel, erg lekker. Echte rooksmaak...bijzonder 👍🏻

Langelaar
21 janeiro 2023

Jammer dat de bestelling half uur te laat was , salade vond ik t zuur ,ipv azijn zou ik mayonaise doen maar is mijn mening, de ribs waren perfect

Ferdi
20 janeiro 2023

Heerlijke spareribs. Snelle bezorging

Ron
19 janeiro 2023

Was heerlijk. Ga zo door!!!

Anoniem
16 janeiro 2023

Heerlijke rooksmaak aan het vlees. Ik had de sweet and sticky ribs. Ze waren heerlijk!! Vlees viel zo van het bot.

ML
14 janeiro 2023

Spareribs waren echt top. Super goede smaak, vlees viel al van het bot als je ernaar keek. Sides waren matig. Bezorging op tijd!

Hemmo Bakker
8 janeiro 2023

ik zou er graag een stokbroodje bij willen met kruiden boter

Theo van Leeuwen
6 janeiro 2023

Spare ribs waren super!

Hans
6 janeiro 2023

Nog nooit zulke malse spareribs gehad, valt gewoon van het bot af. Spicy is goed te doen.

Sabina
6 janeiro 2023

Smaakte zeer goed. Beter als spareribs expres. En was sneller geleverd dan dat ze zeiden.

Ron
5 janeiro 2023

Top. Ik bestel zeker weer

Joyce
4 janeiro 2023

Heeerlijk! Loaded fries mochten iets knapperiger. Verder heerlijk gegeten.

Dirk
4 janeiro 2023

Ribs voor 2 personen a 950 gr. Smaak was echt goed.! Lekker !! Maar deze hoeveelheid is eigenlijk.voor 1 persoon en dan is de prijs te hoog in verhouding tot de hoeveelheid..

Rob
30 dezembro 2022

Prima ribs. De loaded fries waren genoeg voor een weeshuis.

Karol Habryka
29 dezembro 2022
Jan en Sandra
28 dezembro 2022

Nadat we goede berichten hadden gehoord over de ribs hebben we deze zelf ook besteld. Ze smaakten heerlijk, het vlees was goed gaar en op juiste temperatuur. De bezorging was super.

Chantal
23 dezembro 2022

Was super lekker. Goeie ribs Tip idd een kruiden stokbroodje maakt het af

Amanda van eeden
15 dezembro 2022

Eeten was snel bezorgd en was erg lekker.

Bakker
12 dezembro 2022

Heerlijk gegeten de beste van lelystad. Misschien nog een stokbroodje met kruiden boter er bij om het compleet te maken.

Slingerland
10 dezembro 2022

Ribs met goede smaak en prima gegaard, boterzacht. Assortiment ietwat uitbreiden misschien met stokbrood en kruidenboter?

Jess
10 dezembro 2022

Spareribs was goed botjes kwamen er zo uit. Maar voor Spice vond ik persoonlijk niet Spicy. En sticky sweet was niet stick en was kruidig met zoete ondertoon maar zoet nee. Voldeed niet aan de verwachting. Verders wel goed gegeten goeie porties

Ronald Houweling
8 dezembro 2022

De Ribs waren prima, mooi vlees, goede smaak. Helaas waren het niet de Sticky honey zoals besteld maar de originals (denken wij) Het eten was niet warm genoeg, teveel afgekoeld dus. Een mixed ervaring dus, goed eten maar niet helemaal goed afgeleverd.

Gerard
3 dezembro 2022

Eten erg lekker, alleen was het niet echt warm meer.

Maudy Hirs
3 dezembro 2022

Ik had alleen geen gratis sla. Was mijn eerste bestelling. Maar die had ik waarschijnlijk aan moeten vinken. Had ik niet gedaan. Maar de sausjes zijn niet toereikend voor het portie. Je moet dan echt 2 sausjes bestellen. Eigenlijk horen die er standaard bij.

Gijs
2 dezembro 2022

Top ribs! Meer dan voldoende vlees, mals, perfect gerookt en gemarineerd. Spicy is een aanrader.

Saskia
2 dezembro 2022

De spareribs waren weer top! Super van smaak en heerlijk mals! Op naar de volgende bestelling.. 👍🏻😀

Debbie snellenburg
2 dezembro 2022

Super lekker en meer als voldoende :-) Misschien een idee iets van zoals een frikandel toe te voegen voor kleine kinderen